Bibs x Liberty

de officiële BIBS x Liberty

Toon 1 - 13 van 13
More filters

Bibs is een Deens merk dat gespecialiseerd is in het maken van fopspenen voor baby's. Het merk heeft inderdaad een exclusieve samenwerking met Liberty London, een luxe Brits warenhuis dat bekend staat om zijn stijlvolle en hoogwaardige producten.

De samenwerking heeft geleid tot een reeks fopspenen van Bibs met Liberty-prints, wat zorgt voor een unieke en trendy uitstraling. Deze spenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, en ze zijn ontworpen om aan de hoogste veiligheidsnormen te voldoen.

Als je op zoek bent naar fopspenen met een modieuze uitstraling, zou je de Bibs-spenen met Liberty-prints kunnen overwegen. Deze zijn verkrijgbaar bij Piraten en Prinsessen in de winkel in Heemskerk en ook online op www.PiratenenPrinsessen.nl.

BIBS X LIBERTY is een exclusieve collectie van de best verkochte baby- en peuterbenodigdheden, opnieuw vormgegeven in tijdloze Liberty-prints voor een prachtig statement.

Liberty heeft de wereld met zijn excentriciteit en uitgebreide prentenarchief sinds 1875. Nu hebben Bibs en Liberty de krachten gebundeld voor een exclusieve samenwerking die de nalatenschap viert van beide historische merken in een verenigd verhaal van kleur, kwaliteit en print.