Maat 44

Baby kleding voor vroeg geboren babies, unisex prematuur babykleding

Toon 1 - 6 van 6
More filters

Prematuur babykleding in maat 44 (Noppies en Feetje) en prematuur babykleding van Petit Bateau: maat 46.

Prematuur babykleding

Als jouw kindje vroeger dan verwacht is geboren of erg klein is heeft Piraten en Prinsessen altijd fijne kleertjes gemaakt van zachte stof en voorzien van handige sluitingen.

Prematuur kleding is voor vroeggeboren of erg kleine baby’tjes. Vooral deze kleine en kwetsbare baby’s voelen zich prettig bij zachte en comfortabele prematuur kleding. Prematuur kleding geeft warmte en comfort en dat is precies wat het baby’tje nodig heeft. Prematuur babykleding heeft een goede pasvorm en geeft ook nog eens voldoende warmte af.

In het begin woont jouw kindje misschien nog even in de veilige couveuse waar het lekker warm is, kleding is dan nog niet nodig. Vaak is er wel een dekentje of een doek heb je er zelf een kan deze ook worden gebruikt. Als je kindje aangesterkt is om uit de couveuse naar bijvoorbeeld een warmtebedje te gaan kan er voor het eerst kleding aangedaan worden. Zorg ervoor dat de kleding van tevoren even gewassen is.

Maat 44

Deze kleding vanaf maat 44 wordt ook dus ook wel prematuur babykleding genoemd. Newborn babykleding is te ruim en dan is de leuke prematuur kleding een passende oplossing die er ook heel leuk uitziet. Prematuur kleding in deze heel erg kleine maten wordt ook gedragen in geval van een laag geboortegewicht.

De kleding vanaf maat 44 is verkrijgbaar als eendelig pakje of als set bestaande uit een shirt lange mouw en een broek. Jouw kindje is helemaal goed gekleed met een bijpassend mutsje natuurlijk. Prematuur geboren kindjes koelen snel af en dan is zo’n mutsje niet alleen leuk om te zien maar ook heel comfortabel voor het kleine mensje.

In de stenen winkel of online

Prematuur baby’s worden vaak onverwacht geboren als dat voor week 37 van de zwangerschap gebeurt spreek je van een prematuur kindje. Je hebt dan alles in gereedheid gebracht maar hebt wellicht geen rekening gehouden met zo’n heel erg klein kindje. Geen nood bij Piraten en Prinsessen vind jij kleding die dan toch goed past en je kindje veilig warm houdt en er leuk uit laat zien voor op de eerste foto’s.

De prematuur kleding bij Piraten en Prinsessen is zacht, warm, comfortabel, stretch en makkelijk aan- en uit te trekken. De kleding is uiteraard in de winkel verkrijgbaar of 24 uur per dag en 7 dagen per week verkrijgbaar via onze webshop.