Blog schoencadeautjes

In de winkel in Heemskerk zien we deze tijd veel opvallend veel oma's gedurende de dag. Zo gezellig dat veel kinderen ook bij opa en oma de schoen mogen zetten! En ja dan zoek je leuke items die je kleinkind nog niet heeft.  Aan het eind van de dag komen ouders net voor sluitingstijd binnen, want he die schoenen wil je wel gevuld hebben...

Weet u het even niet? Hieronder wat doe ik in de schoen inspiratie:

Bij Piraten en Prinsessen vind je handig op een rij per leeftijdsgroep cadeautjes. Ook is er de categorie schoencadeautjes waarin u makkelijk kunt kijken naar een leuke sint attentie. In de winkel is dit de top drie van de afgelopen week aan schoencadeaus

Jongens schoencadeautjes:                                    

Schurken tattoo's                                                  

Dino putty                                                             

Kerststrikje voor het kerstontbijt op school               

Meisjes schoencadeautjes

Toverstaf van Mimi and Lula of van Souza for kids

Unicorn ei

Nagellak op waterbasis van Souza for kids

Schoencadeautjes tot 1 jaar oud

Oh ja en dan nog iets... Is er ook een babybroertje of babyzusje in het gezin. Overweeg dan als hulpsint om de het babyschoentje te vullen met praktische kleinigheden. Denk aan een snackcup van Jollein.

Wat is dat, een snackcup?

Lekker snacken met deze leuke snackcup! Een snackcup is een handig bakje waar je lekkere snackjes in kan stoppen voor jouw kindje. Handig voor thuis of om mee te nemen als je samen op pad gaat.

Deze snackcup is gemaakt van siliconen, hierdoor is hij soepel, vaatwasser- oven- en vriezerbestendig. Je kunt dus gemakkelijk snackjes bewaren in de vriezer, opwarmen in de magnetron of oven en hem na gebruik hygiënisch reinigen in de vaatwasser. Het snackcupje heeft een oortje waardoor jouw kleintje hem gemakkelijk zelf vast kan houden. Want dat willen kleintjes: alles zelf doen!

Bewaar in dit leuke bakje gemakkelijk fruit, koekjes, rijstwafeltjes, rozijntjes of gebruik hem als bakje voor het avondeten. De deksel kun je eraf gemakkelijk af draaien en in het midden van de deksel zit een spiraal opening zodat jouw mini lekker een snackje kan grabbelen uit het bakje.

De siliconen snackcup is verkrijgbaar is 6 vrolijke kleurtjes!

Nog andere schoencadeau ideetjes voor babies tot 1 jaar oud

Een paar wantjes voor de kou.

Een andere tip is glittersokjes voor de kerstdagen of  antislipsokken voor de dreumes to be die bijna gaat staan. 

Piraten en Prinsessen
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter