Menu
EUR
Kerstcadeaus voor kinderen

Kerstcadeaus voor kinderen

Door: Piraten en Prinsessen Reacties: 0

Kerstcadeaus voor kinderen

De leukste cadeautjes onder de kerstboom kunnen een uitdaging zijn als een kindje ook in de decembermaand jarig is en met het Sinterklaasfeest net achter de rug. Vind hier jouw inspiratie voor de mooiste kerstcadeautjes voor de kinderen en maak de feestdagen dagen dit jaar fantastisch met familie en vrienden.

Heerlijk warme mutsen en winteraccessoires voor kinderen

Voor de jongens in blauw altijd goed. Bekijk hier de mutsen van Name it boys kids en Name it mini boys. Voor de babyboys is er een prachtig teddy setje met bijpassende wantjes.

Bekijk hier winteraccessoires voor jongens

Knuffelvriendjes

Jollein heeft een klassieke teddybeer en deze beer is in drie kleuren verkrijgbaar, klik hier voor Jollein knuffels.

Of shop je liever een konijnenknuffel? Kies dan voor het icoon Nijntje of de heerlijk zachte Rabbit Richie van Happy Horse. Konijn Richie is er in diverse afmetingen en als tuttledoekje. Voor jouw (klein)kind is de knuffelverzameling is nooit af.

 

Vind hier alle knuffels

De Klassieker een nieuwe (kerst)pyjama voor kinderen

Een fijne pyjama met een goede pasvorm is een must have in de feestmaand. Met de kerstvakantie zijn kinderen meer thuis en wat is er schattiger dan een mooie nachtoutfit voor de kleintjes? De kinderpyjama wordt ook veel ’s avonds en in de ochtenden gedragen en een leuk exemplaar is een lust voor het oog als de kinderen op de bank naar een favoriete film kijken. En als je in een vakantiehuisje verblijft in de decembermaand is het toch enig als de kinderen een speciale (kerst)kinderpyjama hebben?

 

Piraten en Prinsessen heeft van Feetje een heerlijke ribkatoen pyjama in de limited edition sleepwear in vier prints: twee voor de meisjes; een met bloemen en een met hartjes. Voor de boys zijn er twee jongenspyjama’s: een met tijgers in de trendkleur  groen en een in bruin met een mammoet print allover.

Bekijk hier alle Feetje pyjama’s

Name it mini en Name it kids heeft deze kerst een prachtige collectie aan pyjama’s. Voor de grotere kinderen in de maten 116 – 152 is er de genderneutrale kinderpyjama in de kleur  donkerblauw of rood. Deze kerstpyjama heeft een trendy kerstprint allover.

En voor de jongens is er natuurlijk de dinosaurus pyjama of Pokemon pyjama. Voor de meisjes is er een paarse eenhoornpyjama.

Bekijk hier de Name it 2-delige pyjama’s

De badjassen dit jaar zijn blauw (met paw patrol op de capuchon) of mauve (een lila-roze kleur met Peppapig op de capuchon)

Shop hier badjassen voor peuters en kleuters

Een puzzel geschikt voor kleintjes vanaf 2 jaar

Het Franse merk Djeco biedt uitdagende spelletjes en puzzels voor kinderen. En het mooie is dat er zelfs duo puzzels bestaan voor kinderen vanaf 2 jaar. Wil jouw kindje een uitdaging? Puzzel dan samen met een van de leukste duo puzzels. Er zijn diverse puzzels geschikt voor peuters. Zoals moeder en kind en cijfers en dieren of dieren en hun schaduw.

Alle varianten peuterpuzzels vind je hier

Voor kleuters en kinderen zijn er leuke puzzels in prachtige bewaardozen. Denk aan een brandweerpuzzel, een pandapuzzel, een ridderpuzzel of een roodkapjepuzzel

Bekijk hier de puzzels voor kinderen vanaf 3 tot en met 8 jaar

 

 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment

Nieuwsbrief

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €49,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »