Krijg ik mijn bestelling op tijd ook rond de feestdagen?

 

Weet je nog..van die pakjes die laat waren?

De foto bij dit artikel is van een tijdje terug, tijdens de 'coronawinter' 2020 gemaakt toen we te maken hadden met de verplichte sluiting van de winkels. De brievenbussen van Post.nl in Heemskerk zaten de hele tijd compleet gevuld, de brievenbuspakjes konden simpelweg niet meer in deze brievenbussen... Gewone pakketten werden ook vertraagd of helaas te laat geleverd.

De oplossing: een eigen bezorgdienst :) !

Piraten en Prinsessen heeft zelf een bezorgservice opgezet, om alle bestellingen op tijd te kunnen leveren bij klanten in Heemskerk en regio. Goed nieuws: deze cadeauservice is er nog steeds en deze service is gratis voor bestellingen vanaf 45,- (bij < dan 45,- zijn de kosten 3,99). Bestel je kinderkleding, babykleding een cadeaubon of speelgoed bij Piraten en Prinsessen dan weet je zeker dat je het pakketje binnen 48 uur in huis hebt. Dit geldt voor de plaatsen:

Heemskerk Uitgeest Krommenie Assendelft Akersloot Limmen Castricum Beverwijk Wijk aan Zee en Velsen Noord

Deze lokale bezorgservice is er in de maand november en van 1 tot en met 22 december 2022. Bestel je een unieke cadeautje bij Piraten en Prinsessen dan is de bezorging binnen 48 uur een feit. Gegarandeerd.

Voorkom terleurstelling, bestel op tijd 

Buiten de hierboven genoemde regio maken we gebruik van Post.nl voor Nederlandse klanten en van DPD voor Duitse en Belgische klanten. 

Hieronder tips voor zo min mogelijk vertraging :

1. Bestel al je cadeaus minstens een paar dagen voordat je het cadeautje nodig hebt, wacht niet tot het allerlaatste moment. Kies bij je check out voor ingepakt in cadeaupapier, dan wordt het inpakken van het cadeautje door Piraten en Prinsessen geregeld

2. Hou er rekening mee dat als je op zaterdag of zondag bestelt, dat je pakje door Post.nl vanaf dinsdag bezorgd wordt door Post.nl. Post.nl bezorgt niet op de maandag

3. Omdat de decembermaand een drukke tijd is zijn de voorraden sneller op. Zie je iets leuks? Bestel online en kies als je in Heemskerk of regio woont voor click and collect. Je bestelling staat klaar in de winkel om op te halen op een tijdstip dat jou het beste uitkomt.

4. Meld je aan voor de nieuwsbrief, zodat je weet welke unieke items baby- en kinderkleding er nieuw binnen zijn

 

Piraten en Prinsessen
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter