Menu
EUR
Piraten en Prinsessen bestaat 19 jaar!

Piraten en Prinsessen bestaat 19 jaar!

Door: Piraten en Prinsessen Reacties: 0

Welkom bij Piraten en Prinsessen!

Saskya aan het woord:

Als kind was ik al een echte doener en wilde ik actie!! Heerlijk spelletjes doen of knikkeren. Als volwassene wilde ik een 'eigen bedrijf'. Inmiddels zijn we met het gezellige team van Piraten en Prinsessen alweer 19 jaar verder. De winkel vandaag de dag is totaal anders dan 19 jaar geleden. De rol van Social Media en Online is veel belangrijker geworden. Het is een echte passie om elke week de leukste modecollecties voor baby's, mini's en kids samen te stellen en aan jullie te laten zien bij Piraten in het prachtige Heemskerk. Er is niets leukers dan dat! Het mooie aan het werk in de winkel is dat je alle karakters ziet. In de winkel heb je kindjes die gezellig kletsen en naar je toekomen. Of speelse kindjes. Zij rennen direct naar de boot om even heerlijk Piraat te zijn. Heel gezellig!

Kleuters en kleding

Wat doe ik aan vandaag? Een broek die ikzelf aan en uit kan trekken als ik gym heb. En mama denkt 'Aahh niet weer een joggingbroek' liever een denim die niet meteen stuk is na het speelkwartier of buitenspelen. En oh ja in welke rok of jurk kan ik goed bewegen en dansen? Heb je er ook bijpassende leggings, speldjes en nagellak bij? Jazeker! Dat is toch allemaal te leuk. Wat we vaak horen bij Piraten: 'Oh hier had ik beter niet naar binnen kunnen gaan'..!! Als je dan je aankoop bij de kassa hebt gedaan zeggen we: Snel naar buiten anders zie nóg meer leuks... Hahahahaha


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €49,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »