Menu
EUR
Zin in een nieuw kindermodeseizoen

Zin in een nieuw kindermodeseizoen

Door: Piraten en Prinsessen Reacties: 0

Kindermode trends

Wat zijn de nieuwste musthaves kleding in de kindermode? Steeds voor jou geselecteerd door Piraten en Prinsessen: nieuwe, betaalbare stijlen volgens de laatste kindermodetrends zodat jouw (klein)kind er trendy uitziet. Waar komt alle inspiratie voor een complete kinderkleding collectie vandaan? Eigenlijk zijn we -vast net als jij als jonge ouder- altijd bezig met kindermode, geïnspireerd door de diverse kinderkledingmerken en ook door wat kinderen op gewoon op straat dragen. Denk ook aan inspiratie op social media, magazines en trends. Als je houdt van online baby en kinderkleding kopen dan ben je bij onze winkel of onze kinderkledingwebshop op de juiste plaats. Wil je persoonlijk advies en vind je het een feest om zelf te struinen? Kom dan naar de kinderwinkel Piraten en Prinsessen in Heemskerk. De winkel bestaat net als de webshop al bijna negentien jaar.

Trendy kinderkleding

Met stijlen uit onze nieuwste voorjaars kinderkledingcollectie kan je de echt toffe outfit combinaties maken. Elk seizoen zoek jij natuurlijk de meest trendy items voor iedere gelegenheid. Het perfecte jurkje voor een kinderfeestje maar ook fijne basics voor kinderen die ze elke dag kunnen dragen. En ook zo op zoek naar de perfecte kinderjeans die bij iedere look past? Of als je nog op zoek bent naar een lief en betaalbaar bloemenjurkje of een comfortabele sweater? Je vindt het vast bij Piraten en Prinsessen.

De leukste kinderaccessoires

Maak je graag het outfitje voor je kind helemaal af met musthave kinderaccessoires? Neem een kijkje in deze (online) kinderboetiek. Bij Piraten en Prinsessen vind je speldjes, zonnebrillen, zonnehoedjes, sieraden, zonnebrillen, riemen, mutsen & sjaals en haaraccessoires .

Kinderkleding online kopen

Alles in je je winkelmandje reken je makkelijk af met verschillende betaalmethodes. Heb je nog een Piraten en Prinsessen cadeaubon? Dan kan je de code van de cadeaubon tijdens het afrekenen invullen. Alle bestellingen die op werkdagen voor 17.00 uur binnen zijn, worden dezelfde dag verstuurd.  Zo heb je je trendy items snel binnen. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe collecties kinderkleding van Name it, ONLY, Z8, Jubel en Sturdy? Geef je dan op voor de nieuwsbrief van Piraten en Prinsessen

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €49,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »