Gratis bezorging*, verzenden en ruilen

Gratis Bezorging*

*in Heemskerk, Uitgeest, Beverwijk en Castricum binnen 24 uur wordt uw bestelling gratis bezorgd op een huisadres. Kies voor deze optie bij verzendmethoden.

Hoeveel zijn de verzendkosten?

Vanaf 25 euro binnen Nederland worden geen verzendkosten berekend. De verzendkosten voor orders < dan vijfentwintig euro zijn € 3,99 ongeacht het aantal artikelen Dit geldt voor Nederland. Voor België, Luxemburg, Denemarken en Duitsland zijn de verzendkosten 6,- euro. 

Vandaag besteld, meestal morgen in huis.
Alle bestellingen die op werkdagen ma tot en met vr vóór 16:00 zijn geplaatst én betaald, gaan dezelfde dag nog weg via Post.nl. Bestel je ’s avonds of in het weekend, dan wordt de bestelling de eerstvolgende werkdag in behandeling genomen en verstuurd. Verzending vindt plaats met PostNL en wanneer dat is gedaan krijg je via mail een verzendbevestiging. Let op Post.nl bezorgt niet op maandag. Bestellingen gedaan op zaterdag of zondag worden vanaf dinsdag door Post.nl bezorgd.

Bij Piratenenprinsessen.nl kan je alle artikelen binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren.

Voorwaarde is wel dat het product compleet en ongebruikt is (inclusief prijskaartje) en in een goede en onbeschadigde verpakking zit. Niet alle artikelen kunnen geruild worden: sale-artikelen met een korting van 40% of hoger kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

Omruilen
Bestel het nieuwe artikel in de webshop en stuur het te ruilen artikel aan ons retour. Voeg altijd het factuur/retourformulier bij de retourzending, graag vermelden het een omruiling betreft.

Retourneren
Stuur het artikel aan ons retour en ontvangt het aankoopbedrag terug. Wij werken niet met tegoedbonnen. Voeg altijd het factuurformulier bij de retourzending, graag de reden van retour en uw bankrekeningnummer en naam invullen. Voor vragen neem contact met ons op via: [email protected] of 0251 - 259283.

Terugstorttermijnen na een retouring of annulering
Betaling met iDeal: binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retour. Bij betaling gedaan via de creditcard: vindt de terugboeking op dezelfde creditcard plaats. Deze wordt via onze paymentservice Mollie gedaan binnen 5 dagen na ontvangt van de retour. De terugboeking is zichtbaar op uw creditcardoverzicht.

Kosten
De verzendkosten voor het retour sturen van een artikel zijn voor uw rekening. 

Samenvattend: 
  • Zorg dat je je retourzending binnen 14 dagen ná ontvangst van je bestelling terugstuurt;
  • De artikelen moeten in de originele staat teruggestuurd worden, dus inclusief het prijskaartje. Zorg er ook voor dat het geheel goed verpakt is zodat het niet kan beschadigen tijdens het transport. 
  • De kosten voor het terugsturen zijn voor je eigen rekening. 

Als het artikel dat je terug wilt sturen in een envelop past, dan is het mogelijk om het als brievenbuspakje met verzendbewijs naar ons terug te sturen. Dit scheelt qua kosten, maar houd er rekening mee dat het dan wel door de brievenbus dient te passen. In tegenstelling tot pakketpost. 

Retouradres

Piratenenprinsessen.nl
retour van ordernummer ....
ruysdaelstraat 29
1961 RM  Heemskerk