Terug

Wat een WEERTJE... Hele fijne Paasdagen. Verzending in NL. voor 2,-

Algemene voorwaarden

Piratenenprinsessen.nl is een webshop in kinderjeans en kinderkleding en is onderdeel van de winkel Piraten & Prinsessen uit Heemskerk.

Voorwaarden Piratenenprinsessen.nl


Piratenenprinsessen.nl hanteert de volgende algemene voorwaarden:

Overeenkomst
Als er door de koper (hierna te noemen: klant) opdracht gegeven wordt aan de verkoper (hierna te noemen Piratenenprinsessen.nl) om één of meerdere artikelen te leveren, dan is er sprake van een overeenkomst die wettelijk bindend is (koop op afstand).

Levering

Piratenenprinsessen.nl draagt zorg voor een goede levering van de bestelde artikelen. Piratenenprinsessen.nl behoudt zich het recht voor de koopovereenkomst te ontbinden als de klant zich niet aan de voorwaarden houdt. De gestelde levertijden is een indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Verzending
Artikelen worden verzonden via post.nl voor 2,50 euro per zending binnen Nederland. Verzending vindt plaats als de betaling ontvangen is. Er wordt een bevestiging van verzending verzonden per mail aan de klant. Afhankelijk van de grootte van het poststuk zal gekozen worden voor brievenbuspost of pakketpost. 
Piratenenprinsessen.nl is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging door post.nl.

Prijzen
Prijzen op de site van Piratenenprinsessen.nl zijn vaste prijzen. Hierover kan niet onderhandeld worden. De prijzen worden vermeld in Euro en zijn exclusief verzendkosten. 

Het aanbod

Indien een aanbod een beperkte geldigheidsduur heeft of onder voorwaarden geschiedt, wordt dit nadrukkelijk in het aanbod vermeld.

Het aanbod bevat een volledige en nauwkeurige omschrijving van de aangeboden producten, digitale inhoud en/of diensten. De beschrijving is voldoende gedetailleerd om een goede beoordeling van het aanbod door de consument mogelijk te maken. Als de ondernemer gebruik maakt van afbeeldingen, zijn deze een waarheidsgetrouwe weergave van de aangeboden producten, diensten en/of digitale inhoud. Kennelijke vergissingen of kennelijke fouten in het aanbod binden de ondernemer niet. Elk aanbod bevat zodanige informatie, dat voor de consument duidelijk is wat de rechten en verplichtingen zijn, die aan de aanvaarding van het aanbod zijn verbonden.

Betaling
Betaling van het verschuldigde bedrag dient te geschieden per vooruitbetaling binnen 2 dagen. Artikelen worden gedurende deze periode voor de klant gereserveerd. Als de betaling ontvangen is worden de artikelen zo snel mogelijk verzonden. Er wordt hiervan een bevestiging verstuurd per mail.

Annuleren van een bestelling
Een bestelling kan binnen 48 uur na bevestiging geannuleerd worden. Hierna is de koop gesloten en wordt betaling verwacht. Dit om onnodig reserveren van artikelen te voorkomen. Graag bericht per e-mail als u afziet van de koop.

Retourzending
Artikelen kunnen retour gezonden worden binnen 14 dagen na ontvangst. Hiervoor dient u vooraf 
Piratenenprinsessen.nl in te lichten binnen 72 uur na ontvangst van de zending. Vermeld hierbij het bestel-nr. (te vinden op de orderbevestiging die per e-mail is ontvangen). Artikelen worden alleen retour genomen als ze gefrankeerd teruggezonden worden in de oorspronkelijke staat binnen 14 dagen na ontvangst een aanmelding binnen 72 uur na ontvangst en netjes verpakt. Artikelen dienen voorzien te zijn van aangehechte prijskaartjes en goed verpakt te zijn bijvoorbeeld in stevige envelop of een plastic tasje. Artikelen dienen ongedragen te zijn. Alleen als aan al deze voorwaarden is voldaan wordt de zending gecrediteerd. Het retouradres is: Piratenenprinsessen.nl tav afd retouren, ordernummer .... Ruysdaelstraat 29, 1961 rm heemskerk.

Afgeprijsde cq uitverkoop artikelen kunnen binnen 14 dagen retour genomen worden, hiervoor ontvangt u een tegoedbon exclusief verzendkosten. Onvoldoende gefrankeerde zendingen worden niet aangenomen of gecrediteerd. Kosten voor retourzending komen voor rekening van de klant. In geval van een fout van de kant van Piratenenprinsessen.nl zal Piratenenprinsessen.nl de kosten dragen voor retourzending.

Garantie
Piratenenprinsessen.nl garandeert dat de kleding heel is. Piratenenprinsessen.nl garandeert dat de bestelling in goede staat verzonden wordt en dat aan de verzending van de artikelen veel zorg is besteed.

Privacy

Piratenenprinsessen.nl zal de persoonsgegevens vertrouwelijk behandelen en niet beschikbaar stellen aan derden. Persoonsgegevens worden door Piratenenprinsessen.nl uitsluitend gebruikt voor het uitvoeren van de bestelling. Als de klant aangeeft de nieuwsbrief van Piratenenprinsessen.nl te willen ontvangen dan zullen de gegevens voor die doeleinden worden gebruikt. Klanten die een bestelling bij Piratenenprinsessen.nl plaatsen ontvangen automatisch de nieuwsbrief. Afmelden kan via info@
piratenenprinsessen.nl

Klachtenafhandeling

Piratenenprinsessen.nl streeft naar tevreden klanten. Mocht er onverhoopt een klacht zijn dan wordt 
Piratenenprinsessen.nl daar graag van op de hoogte gebracht. Er kan dan met de klant naar een oplossing gezocht worden.
Algemene voorwaarden 
Piratenenprinsessen.nl opgesteld juli 2014.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Piraten en Prinsessen / - Reviews @
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »