Menu
EUR
Feetje kinderpyjama's vanaf nu verkrijgbaar

Feetje kinderpyjama's vanaf nu verkrijgbaar

Door: Piraten en Prinsessen Reacties: 0

We mogen weer.. Vanaf nu gaan we weer Feetje pyjama’s verkopen!

Jaja, we bieden opnieuw de fantastische limited edition lijn kinderpyjama’s en babypayjama’tjes natuurlijk van Feetje baby aan. Velen weten het al: dit is de leukste kinderpyjamalijn van het najaar. Deze Premium Sleepwear collectie pyjama’s editie winter 2023 is weer geweldig. Je bestelt Feetje pyjama’s zonder verzendkosten vanaf order van 45,- in Nederland. Op Instagram zie je vanaf begin oktober de eerste beelden van deze superleuke pyjama’s. Bij Piraten en Prinsessen bestel je deze leukste pyjama’s in de kindermaten 56 tot en met 152.

Het Feetje Premium Sleepwear bestaat uit 2-delige pyjamasets met een top met lange mouw (deze pyjamatops voor kinderen hebben een heerlijk lange pasvorm) en een lange broek. De stof heeft een fijne ribstructuur en is gemaakt van katoen. Over de printjes van de nieuwe Feetje pyjama’s kunnen we nu nog niet veel zeggen, dit is een verrassing. Maar er gebeurt iets met croissants dit jaar. Hoe leuk he? Croissants en meer op je kinderpyjama.

Sammi Smile Feetje pyjama.   Pepe Popcorn kinderpyjama.    Beau Bloom babypyjama

Coco Candy                               Bobbi Bakery

De planning van de lancering van de Feetje pyjama’s is als volgt:

De Premium Sleepwear by Feetje kinderpyjama collectie is vanaf nu online.

MAATTABEL FEETJE PREMIUM SLEEPWEAR 

Wil je meer weten over deze Feetje pyjama’s volg @piratenenprinsessen dan op Instagram, daar laten we de eerste beelden van deze toffe babypyjama’s en kinderpyjama’s zien. Kan je niet wachten? Kom dan alvast inspiratie op doen in onze winkel in Heemskerk, daar is nu al de hele Feetje babykledingcollectie aanwezig (nabestellen van setjes is mogelijk vanaf 2 stuks zolang de voorraad bij Feetje strekt). Zie je graag in onze babykleding en kledingwinkel in Heemskerk


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment

Nieuwsbrief

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €49,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »