Menu
EUR
Sinterklaas is in het land

Sinterklaas is in het land

Door: Piraten en Prinsessen Reacties: 0

Een fijne pakjesavond vergt een goede voorbereiding van Sinterklaas. Voor de meeste moeders en oma's begint de voorbereiding al in oktober en november met het uitwisselen van de lijstjes. Vaak staat een klassiek sinterklaascadeau zoals een kinderpyjama of een boxpakje voor de baby op het lijstje. Ook zijn winteraccessoires zoals slofjes, muts, sjaal en wantjes en antislipsokken een idee om de zak van sinterklaas te vullen.

Bij Piraten en Prinsessen is de voorbereiding voor jouw pakjesavond nu al in volle gang. Zo is het mogelijk om als je online een order plaatst voor sinterklaascadeautjes deze in te laten pakken in Sintpapier. Dat is een makkelijke service voor alle hulpsinterklazen. Als je het sinterklaasfeest ook nog viert met familie en je zoekt sinterklaascadeautjes voor neefjes en nichtjes, dan vind je ook online makkelijk per leeftijd het juiste cadeautje. Wist je dat wat grotere kinderen het ook tof vinden om bijvoorbeeld een accessoire van Sinterklaas te ontvangen alvast voor Kerst?

Name it heeft dit jaar Pokemon t-shirts in kerststijl. Pikachu heeft een wit met rood gestreept mutsje op en dit shirt laat ook sneeuwvlokken zien. Superstoer en een Pokemon shirt wordt altijd gewaardeerd door jongens van 6 tot 12 jaar. Ook is er een Pokemon sweater in blauw of donkergroen in winterstijl. Diverse Pokemon figuren staan op de sweater en ook deze trui heeft een print van sneeuwvlokken. Verder is een strikje voor het kerstontbijt een leuk cadeautje voor jongens van 5 tot 10 jaar. 

Voor de meiden is een glitterdiadeem van Name it een leuk Sinterklaascadeau. Deze diademen zijn gemaakt van fluweel in zwart of lila en hebben pailetten in diverse kleuren. Shop hier de Name it diademen. 

Voor de kleinere meiden is een tule rokje met glam (subtiele zilveren glitters in de stof) een heel mooi cadeau van Sinterklaas. Je shopt deze rokjes in lavendel lila of blauw al vanaf 14,99. 

Check ook de prachtige haarspeldjes en haarbanden van Mimi and Lula. Als je die in je schoentje vindt, dan ben je zo blij.

Spiderman fans opgelet

En voor de jongens is er nu een hele coole badjas op voorraad. Deze is geïnspireerd op Spiderman. Heb jij een Spiderman fan thuis? Hou dan deze Spiderman badjas voor jongens in de gaten. Cadeautip voor Sinterklaas!!

Voor elk wat wils, shop dit jaar speelgoed en kleding(accessoires) bij Piraten en Prinsessen

Een fijn Sinterklaasfeest allemaal. X, Team Piraten en Prinsessen


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment

Nieuwsbrief

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €49,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »