Menu
EUR
Z8 Newborn Living the Farm Life vrijdag 16 juni 2023 verkrijgbaar

Z8 Newborn Living the Farm Life vrijdag 16 juni 2023 verkrijgbaar

Z8 Newborn brengt de Z8 Winter Collectie ‘Living the Farm Life’ en dit is alweer de Winter Issue 2023.

Zo grappig als je het in het Engels zegt dat het zoveel hipper is… Z8 heeft voor de new born baby’s in de maten 50 tot en met 74 een fantastische op het ‘boerenleven’ geïnspireerde babykleding collectie ontworpen. In de winkel ligt het Z8 newborn magazine voor je klaar om alvast een kijkje te nemen. Het kleurgebruik is mooi natuurlijk en de babycollectie heeft een rustige uitstraling. Er zijn leuke babykleertjes die genderneutraal zijn en er zijn ook nog twee collecties voor baby jongens en meisjesbaby’s.

Welcome to the Farmhouse

Er zijn playsuits, borgjasjes, overslagtops met lange mouw en fijne soepele broekjes. Kortom alles wat je graag wilt hebben voor je pasgeboren baby. Deze new born collectie is heerlijk: geschikt om de eerste maanden bij je pasgeboren kindje aan te doen.

Zelfs de kleuren van deze Z8 babycollectie hebben hippe namen zoals ‘fluffy cheetah en lotus lush’ Laat al die lieve baby’s maar stralen in deze prachtige, neutrale kleuren. De gebreide en zeker ook de tricot pakjes met fijne details van Z8 new born Living the Farm Life zijn zoooo leuk. Het fijne van de Z8 babycollectie is dat je bij je eerste pakje ook meteen de bijpassende sokjes, mutsjes en eventueel haarbandjes kunt aanschaffen. Dan matchen de kleuren tenminste exact bij elkaar. De Z8 collectie ligt vanaf vrijdag 16 juni in de winkel bij Piraten en Prinsessen in Heemskerk. Ook is deze collectie online te bestellen. Z8 bestellingen vanaf f45,- worden gratis binnen Nederland naar je verzonden. De Z8 collectie voor mini’s (in de maten 80 tot en met 98) wordt later in het seizoen verwacht. Net als de Z8 mini/kids collectie die in de nazomer wordt uitgeleverd. Deze Z8 kidscollectie is verkrijgbaar vanaf maat 92/98 tot en met maat 140/146.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment

Nieuwsbrief

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €49,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »