Jongenspyjama's ben jij team groen of team blauw?

Fijne pyjama’s voor jongens

In onze kinderwinkel krijgen we vaak de vraag of er ook iets leuks voor jongens is… Een origineel cadeau voor jongens om te geven aan een jarige. Of een jongens cadeautje geschikt om te geven voor het behalen van een zwemdiploma bijvoorbeeld. Oma’s en mama’s die op zoek zijn naar een stoer cadeau dat jongens aanspreekt. En van deze moeders en grootmoeders horen we dan ook dat het als het cadeautje ook een beetje nuttig is, dat dat ook top is. Hierbij de ultieme cadeautip, een klassieker voor jongens: een hele fijne stoere kinderpyjama natuurlijk. Heb je je wel een gerealiseerd hoe vaak je een jongenspyjama gebruikt? Niet alleen s’ avonds in bed, maar ook tv kijkend op de bank, of op een zondagochtend tijdens het game uurtje. Ook leuk als de jongens er tijdens een uitgebreid onbijt in het weekend er leuk uit zien, toch?! Name it boys heeft twee fantastische pyjama’s. Eerst even kiezen of je in team blauw of team groen zit…

Of maak je keuze op thema: het ene thema of het andere thema van deze kinderpyjama zal je kind misschien net iets meer blij maken. De blauwe pyjama heeft een space thema, een broek en een top in blauw met een witte raket print allover. 

De groene jongenspyjama heeft een dino op de voorkant van de top en op de broek staan dino’s all over geprint. Wil je het cadeau extra leuk maken? Kijk dan eens naar een knijp dino om mee te spelen, ook dino tattoos of dino stickers vinden de meeste boys superleuk om te krijgen. Of ga je toch voor de blauwe jongenspyjama met space thema? De name it pyjama’s zijn van 100% katoen en kun je eindeloos wassen. De blauwe space pyjama is er vanaf maat 86 tot en met 152. Twinnen is dus mogelijk: superleuk: twee broertjes of twee neefjes in dezelfde pyjama outfit. De groene dino pyjama is er in maat 116 tot en met 152. Shop de space pyjama of de dino pyjama hier.

In de kleine maatjes vanaf maat 86 is van Name it mini boys ook een andere dino pyjama met een afbeelding van een Gigantosaurus. Deze vind je hier.

Piraten en Prinsessen
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter