Menu
EUR
Jubel Have a Nice Daisy en Sturdy Tiki Island

Jubel Have a Nice Daisy en Sturdy Tiki Island

Door: Piraten en Prinsessen Reacties: 0

Have a nice daisy met Jubel

Ben jij op zoek naar verjaardag kleren voor je dochter? Of heb je een bijzonder (kinder)-feestje en wil je dat je meisje er prachtig uitziet? De nieuwe collectie van Jubel is voor meisjes van 2 tot 10 jaar. Het thema van deze kindermode collectie is gebaseerd op bloemen: madeliefjes (daisies in het Engels). Een van de eyecatchers in deze voorjaarscollectie voor meisjes in het gilet dat je aan twee kanten kunt dragen. Voor een feestelijke gelegenheid past dit omkeerbare gilet heel mooi op de witte Jubel jurk of het witte bloesje. En heb je de flared broeken van Jubel al gezien? In het Jubel thema Have a nice daisy zijn er twee lange flared broeken verkrijgbaar: 1 flared in de iconische madeliefjesprint en nog een flared broek in antraciet met een klein bloemenprintje all over. Deze flared broeken vormen een prima basis om de leuke T-shirts van Jubel mee te combineren. In de collectie have a nice Daisy is er ook een maxi jurk en een jumpsuit van Jubel verkrijgbaar. Voor de (mei)vakantie en een lange zomer zijn er ook twee leuke shortjes van Jubel. Maak je Have a nice Daisy outfit helemaal af met een leuke haarband van Jubel.

Wie gaat er mee naar Tiki Island met Sturdy?

In de winkel merken we vaak dat de moeders of oma’s een -wat netter dan gemiddelde- bijzondere outfit voor jongens willen. Voor de boys zelf is het vooral belangrijk dat de jongenskleding lekker zit. Voor jongens van 2 tot 10 jaar brengt Sturdy in het voorjaar van 2023 de collectie Tiki Island uit. Dit is een collectie jongenskleren met hele mooie en vrolijke kleuren zoals zand, groen en geel. Je krijgt echt het -was het alvast maar zomer gevoel- als je deze coole boys outfits ziet! De onderstukken zijn uitgevoerd in donkergrijs: er is een Tiki Island short en een Tiki Island sweatpant in deze kleur. Hierdoor is deze basis is niet zo ‘vlekgevoelig’. De jongens T-shirts van Tiki Island zijn allemaal cool: ga jij voor een shirt met een all-over salamander print, een gestreept shirt of toch een effen shirt in heldergroen of fel geel? Maak de outfit helemaal af met het nieuwe Sturdy heuptasje en de stoere pet. Zo leuk dat Sturdy ook accessoires voor jongens heeft opgenomen in deze collectie Tiki Island.

Als je twijfelt over de maat van de Jubel en Sturdy collecties, hieronder nog De maattabel voor kindermaten Jubel en Sturdy. Mail ons al je vragen hebt over de maten, we meten kledingstukken graag voor je op. Of kom naar de winkel in Heemskerk om de kleding te passen.

Mini                                                              

Maat 92 voor 1,5 tot 2 jaar oud                    Maat 98 voor 2 – 3 jaar

Maat 104 voor 4 jaar                                     Maat 110 voor 5 jaar

Kids

Maat 116 voor 6 jaar                                     Maat 122 voor 7 jaar

Maat 128 voor 8 jaar                                     Maat 134 voor 9 jaar

Maat 140 voor 10 jaar


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment

Nieuwsbrief

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €49,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »