Op zoek naar een neutraal eerste babypakje?

Babykleding voor als je -nog niet weet wat het wordt-

In verwachting van een jongen of meisje? Gefeliciteerd! Op een bepaald moment begint dan ook de zoektocht naar een eerste pakje voor jouw baby. Wanneer ga je op zoek en doe je dat online of in de winkel?

Bij Piraten en Prinsessen zien we veel mama’s to be en ook aanstaande grootouders. Tijdens de zwangerschap zijn er soms momenten dat je zelf leuke kleertjes wilt aanschaffen. Of je wilt de aanstaande ouders verrassen met lieve kleertjes. Heb je iets leuks voor een baby horen we dan vaak. Ik weet alleen nog niet of het een jongetje of meisje wordt. Als je op zoek bent naar neutrale babykleding, laat je dan adviseren in de winkel over leuke thema’s die de diverse babymerken dit voorjaar uitbrengen.

Feetje brengt tussen januari en mei 2023 diverse neutrale babykleertjes uit. Het eerste thema dat in de winkel ligt is Ocean Child.

FEETJE OCEAN CHILD

Bij Piraten en Prinsessen is deze fantastische Feetje neutrale babykledinglijn er in de maten 50, 56 en 62. Feetje Ocean Child bestaat uit een 1-delig pak in wit met op een zandkleurige print van elementen uit de oceaan. Broekjes in offwhite of zand, met een print, gestreept of effen zijn goed te combineren met top met lange mouw ook in zandkleur of offwhite. Er is ook een 2-delige set met een overslagtop in wit en een bijpassend zandkleurig mutsje met een uitstekende pasvorm geschikt voor een pasgeboren baby. Bekijk de Feetje babyfoto’s hieronder voor inspiratie. Let op: deze stijlen vliegen altijd de (web)shop uit. Deze Feetje babykleertjes zijn bij Piraten en Prinsessen te koop vanaf zaterdag 14 januari.

Z8 newborn heeft zojuist de voorjaar/zomer collectie gelanceerd. Hierin is een groot deel neutraal en geschikt voor babyjongens en babymeisjes. De kleurtjes zijn Banana Sorbet, Moondust grey en Burnished gold. Zodra de baby geboren is, vul je de rest van deze neutrale baby-garderobe aan met of meisjesachtige items (roze of abrikoos) of juist met jongensachtige stijlen in blue blush. Inspiratie nodig? Kom naar onze babywinkel of shop online de Z8 newborn collectie.

 

 

 

Piraten en Prinsessen
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter