Menu
EUR
Sturdy jongenskleding El Sol

Sturdy jongenskleding El Sol

Door: Piraten en Prinsessen Reacties: 0

Sturdy is een Nederlands modemerk voor jongens dat gespecialiseerd is kleurige jongensmode met een twist. Heb jij -als jongensmoeder- ook een crush op echt leuke boyskleding? Dan ken je het jongensmerk Sturdy vast al. Voor babies is er voor de mini jongens het merk Feetje. Zodra je zoontje 1 jaar oud is -of al eerder- weet je dat het babyjongensmerk Feetje niet verder gaat dan maat 86. Zo jammer, maar gelukkig is er daarna het ‘broertje van Feetje’ dit is Sturdy, vanaf maat 92 tot en met maat 140. Het merk Sturdy is al jarenlang verkrijgbaar bij Piraten en Prinsessen in Heemskerk. Het stoere merk Sturdy staat bij jongensmoeders bekend om zijn coole en eigentijdse modeontwerpen, gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen een stootje. 

Het assortiment van de jongenskleding van Sturdy omvat een breed scala aan kledingstukken, in de zomer zijn de stoere (cargo) shorts bij ons favoriet en zeker ook de T-shirts in felle kleuren. Sturdy biedt een complete jongenscollectie, zoals broeken, shorts, T-shirts, sweaters en vesten. Halverwege maart 2023 komt het nieuwste thema van Sturdy uit. Dit modethema heeft de naam El Sol. Het thema El Sol bestaat uit felle oranje modetinten gecombineerd met navy en zand. Ook de kleur koraalrood en geel is verwerkt in het stoere thema El Sol van Sturdy. Shop jij graag op tijd de jongenskleding die je nodig hebt in de meivakantie? Neem dan een kijkje op de uitgebreide jongenskleding afdeling in de winkel in Heemskerk. Passen van de jongenskleding gaat makkelijk: de paskamers zijn naar de speelboot, die ook bekend staat als de Piratenboot. Kom gezellig jongenskleding van Sturdy shoppen in Heemskerk en laat je verrassen door de heerlijke zomerse kleuren en de fijne pasvorm van het jongensmerk Sturdy. De andere twee thema’s van Sturdy zijn ook aanwezig. Deze collectie Bay Bandits bestaat uit basics in navy, wit en groen en het tweede Sturdy thema heet Tiki Island en bestaat vooral uit zandkleur, antractie, groen en geel. Superzonnige mode voor jongens.

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment

Nieuwsbrief

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €49,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »