Menu
EUR
Zwemkleding voor kinderen

Zwemkleding voor kinderen

Door: Piraten en Prinsessen Reacties: 0

Zwemkleding voor kinderen

De eerste zwemkleding voor baby’s en kinderen is nieuw in de webshop. Voor de grote meiden en tienermeiden heeft Kids ONLY dit kindermodeseizoen mooie gestreepte triangle bikini’s in drie kleuren: kobalt, groen en koraal. Een fijne kinderbikini heeft een goede stretch, droogt makkelijk op na het zwemmen en blijft goed zitten. Een fijne pasvorm van de kinderbikini is heel belangrijk. Het bikinibroekje dient goed aan te sluiten en het is wel zo fijn als bikinitopje op haar plaats blijft zitten als je aan het zwemmen bent. Een bikinitop met een verschuifbaar halsbandje en een verstelbaar bikinibandje op de rug is helemaal fijn. De bikini’s van ONLY voor meiden zijn functioneel, prachtig om te zien en zitten heerlijk.

Name it brengt deze zomer zwemgoed voor mini’s en kinderen voor zeer betaalbare prijzen. De kleuren zijn fel, de pasvorm is zeer goed. Als je een Name it badpak of zwemshort aanschaft, dan heb je deze zomer eindeloos plezier. De kleuren blijven goed nadat je het kinderzwemgoed gewassen hebt en het Name it zwemgoed zit fantastisch. En dan de prijs van het Name it badgoed: dit kinderzwemgoed is zeer betaalbaar: vanaf 14,99 heb je al een zwemshort of bikini.

Jubel brengt dit voorjaar een toffe paarse bikini met een schelp print all over. Superleuk. Deze Jubel bikini is uit het thema Shell we Dance.

B.Nosy bikini’s zijn perfect voor de smalle en slanke meiden. De maatserie gaat vanaf maat 110 tot en met maat 134/140. De pasvorm is heel mooi aansluitend en de bikinibandjes zijn verstelbaar. De bikini’s vallen iets klein uit, twijfel je over de maat: meten is weten, neem contact met ons op en we geven je de maten van deze kinderbikini’s aan je door. Bij de B.Nosy bikinibroekjes is een mooie ruche rand. De B.Nosy bikini’s zijn er in drie dessins: een verticale streep met felle kleurtjes die je al kent uit de kledingcollectie, een blauwe bikinie met zandkleurige fantasie print en een leopard geïnspireerde fantasieprint in het paars. Alle drie topbikini’s. Het leuke is dat de kledingcollectie van B.Nosy dezelfde stoffen heeft. Je kunt dus in style met je bikini en bijpassend jurk, rok of broek van B.Nosy naar het strand! Kunnen jullie ook niet wachten kids, tot het eindelijk zomer is?!

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €49,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »