Kleurplaten actie Piraten 17 jaar

(Klik hier om je kleurplaat te downloaden: Kleurplaat 17 jaar Piraten en Prinsessen)

 

Piraten en Prinsessen bestaat dit jaar alweer 17 jaar! En als je jarig bent vier je dat uiteraard. Normaal doen we dat in de winkel en is het feest samen met alle klanten. Door het hele Corona gedoe is het helaas niet mogelijk dit feest echt samen in de winkel te vieren. Dat vinden wij echt heel erg jammer! 

Gelukkig is het wel mogelijk via onze webshop je bestelling te plaatsen en deze gratis te laten bezorgen of door de optie "Click & Collect" te kiezen op een tijdstip van jouw voorkeur op te komen halen bij de winkel aan de Ruysdaelstraat 29 in Heemskerk.

Het is niet zo heel erg gezellig zonder jullie allemaal en best wat kaal in de winkel. Bij iedere bestelling stoppen wij een kleurplaat. Ga deze leuk in kleuren en lever de plaat in bij de winkel. Dat maakt de winkel weer wat gezelliger.

Kleurplaat

Als de Lockdown voorbij is kiezen wij een winnaar uit de deelnemers tot en met 5 jaar en een prijs voor de kinderen van 6 jaar en ouder. Teken, knip, plak en kleur de plaat vol en lever deze in bij de winkel.

De winnaar wint een 2-delige outfit van een merk naar keuze!

Volg ons op Instagram en zie of je de winnaar bent geworden (in de week na de Lockdown)

Voorbeeld kleurplaat Piraten en Prinsessen

Klik hier om je kleurplaat te downloaden: Kleurplaat 17 jaar Piraten en Prinsessen

Heel veel plezier bij het kleuren/knutselen wij zijn heel erg benieuwd naar het resultaat!