Menu
EUR
Baby sokjes die aanblijven zitten en fijne overslag rompers

Baby sokjes die aanblijven zitten en fijne overslag rompers

Door: Piraten en Prinsessen Reacties: 0

Heb jij ook al veel kleine cadeautjes voor je baby mogen ontvangen? Zoals superleuke babysokjes? Met 20 jaar ervaring in het verkopen van babykleding weten we bij Piraten en Prinsessen dat de leukste sokjes, de sokjes zijn die uiteindelijk niet de hele tijd spontaan uitgaan. Je wilt babysokjes hebben die niet knellen op het onderbeentje en die makkelijk aan te doen zijn, maar dan weer niet uitgaan. Bij de sokjes van MP Denmark zit er een extra elastisch rib-randje in het sokje, waardoor het sokje echt blijft zitten, ook als je het kniekousje omvouwt als gewone babysok. Heel handig deze sokjes dus. Deze mooie sokjes van MP Denmark shop je in basiskleuren in de maten 15-16 of 17-18. Deze maten corresponderen met kledingmaat 56-62 en 62-68. 

Ook vernemen we regelmatig van klanten in onze babywinkel dat de sokjes van Feetje ook supergoed zijn: deze zijn van glad katoen en hebben een stevig bovenkantje waardoor het spontaan uitgaan van de sok ook wordt voorkomen. De sokjes van Feetje hebben combinatiematen: 50-56 of 62-68. Het leuke is dat Feetje bij veel babycollecties een trend-babysokje uitbrengt. Dit seizoen vindt je babysokjes in het thema A-Roarable in het wit met een blauwe all over dinosaurus print. Of in het thema love your Veggies een sokje met een worteltje erop. Hoe leuk! En oh ja net nieuw binnen de witte sokjes met een grote bloem erop uit het Feetje thema Wild Flowers en uit het hippe thema Cool Family een sokje met een stoer blokjespatroon.

De Feetje sokjes zijn een tof cadeautje voor een gender reveal party of een babyshower. Of geef deze sokjes bij een Feetje setje om dit helemaal af te stijlen. Superleuk. 

Een andere must have basic voor een newborn baby is een fijne (overslag) romper. Deze rompers met schuine drukknoopsluiting aan de voorzijde zijn heel handig in gebruik. Je pakte de romper doet de drukknoopjes los en legt de romper neer op het aankleedkussen, je legt de baby vervolgens op de romper en knoopt de romper aan de voorkant handig dicht. Heel makkelijk, de romper hoeft niet over het hoofd van de baby aangedaan te worden, en dat scheelt, echt. De kwaliteit van de rompers van het Franse iconische merk Petit Bateau is heel fijn. Deze rompers zijn er in korte en lange mouw. Voor de grotere baby's vanaf 6 maanden tot en met 18 maanden zijn er rompers met een Amerikaanse sluiting. Deze rompers zijn juist aan de bovenkant breder te maken en gaan hierdoor in een keer makkelijk uit, niet uitdoen over het hoofd: handig als de romper vlekken aan de onderkant heeft. 

Kom gezellig naar de babywinkel Piraten en Prinsessen Heemskerk en laat je adviseren over sokjes, rompers en andere babybasis. Zijn dit cadeautjes? Geen probleem: met liefde worden jouw kraamcadeautjes ingepakt. 

 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment

Nieuwsbrief

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €49,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »