Menu
EUR
Back to school in coole kinderkleding

Back to school in coole kinderkleding

Welk seizoen is het nou eigenlijk in de kindermode?

Dit voorjaar kwam de zon best laat. Alle korte broeken en korte mouw topjes hingen klaar voor de kinderen. Als ouder ben je in het voorjaar eigenlijk nog op zoek naar een nieuwe lange mouw voor je kind, want die van de winter zijn dan echt te kort. Het zonnetje liet nog even op zich wachten. Uiteindelijk werd het toch warm en dan heb je eigenlijk nog weinig kinderkleding nodig. Fijn en leuk: veel ouders gingen toch die leuke babykleertjes en kinderkleding inslaan voor een warme zomer.  De meeste baby- en kinderkleding voor de zomer is inmiddels de winkel uitgevlogen.

De afgelopen 3 weken was iedereen die in Nederland op zoek naar regenlaarsjes, warme vesten voor ’s avonds op de camping en lange broeken. Een iets andere Nederlandse zomer dan je gewend bent. En ja hoor nu stromen de nieuwe najaarscollecties kinderkleding al binnen. Is het weer van invloed op een assortiment? Ja eigenlijk wel, het klimaat verandert en Piraten verandert mee door zoveel mogelijk in te spelen op de behoeftes van jonge ouders. Best een uitdaging ;)

Over de najaarscollecties kinderkleding

Voor back to school en ‘back to Kinderdagverblijf’ brengt Piraten en Prinsessen dit najaar een fantastische baby- en kinderkledingcollectie! -Al zeggen we het zelf- hahaha.

Er komen hele fijne sweaters voor de jongens binnen van het jongensmerk Sturdy die je combineert op een cargo pant of op een lange joggingbroek. Z8 mini/kids boys brengt vanaf 16 augustus de collectie met daarin fel oranje truien, mutsen die je combineert op een stoere blauwe of groene sweatpant. De basic rib katoen shirts van Name it zijn voor de mini boys superfijn, dit najaar in nougat, twee tinten blauw, armykleur en trendy zwart. Deze lange mouw tops zijn heel betaalbaar en verkrijgbaar in de maten 80 tot en met 110.

Voor de meisjes is paars een echte trendkleur en ook zijn er ‘Barbie-vibes’ zoals een knalroze winterjas of een lange tule roze rok. Kids ONLY voor meiden heeft veel kleur in de collectie: heerlijk de girls kunnen zo ook vrolijke outfits dragen in de winter. ONLY girls brengt hele gave kleurige truien -kriebelen niet- die zeer betaalbaar zijn. Kids ONLY girls is er voor meiden van zes tot twaalf jaar oud. Ook voor kleinere meiden is er een Kids ONLY collectie vanaf 9 maanden oud tot en met vijf jaar oud.

En er is zoveel meer: voor de baby’s en dreumesen is er een topcollectie van Feetje. Deze babykledingcollectie wordt in delen in de winkel gepresenteerd, vanaf augustus tot en met oktober vind je nieuwe babykleertjes. Let op: Feetje is zo populair, veel babykleertjes worden direct verkocht en zijn vaak bij Feetje ook op en niet meer na te bestellen. Verwacht je dit najaar of deze winter een baby?

Hou dan online in de gaten welke collecties van Feetje er nu al te koop zijn. Op Instagram zie je de posts met alle nieuwe Feetje babykleertjes. En natuurlijk ook de mini Feetje stijlen in de maten 80 tot en met 92. Kijk hier bij de collectie van Feetje op de webshop of laat je inspireren op Instagram. Tof als je Piraten en Prinsessen volgt en nog leuker om je te zien in onze babykledingwinkel in Heemskerk.

 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment

Nieuwsbrief

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €49,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!