Menu
EUR
Embrace The Summer met Z8 mini

Embrace The Summer met Z8 mini

Door: Piraten en Prinsessen Reacties: 0

Omarm de zomer in de Z8 minicollectie 2024!

Easy peasy, Lemon Squeezy! Even opletten geblazen voor alle trend spottende mums: de Z8 mini collectie is vanaf nu verkrijgbaar. En oh oh oh deze is toch weer zo tof…

Kleed jij je peuter graag trendy maar dan wel in zachte modekleurtjes? Check dan deze super, superleuke peuterkledingcollectie van Z8 mini. De voorjaarscollectie minimode gaat vanaf maat 80 en stopt bij maat 98. Heb jij een dreumes of peuter thuis? Van deze Z8 stijlen word je direct blij, trust us. De jongens gaan gekleed in een tops in de kleur groen. Dit kan een wit met groen gestreepte lange mouw shirt zijn, een mintgroen overhemdje zonder boord uitgevoerd in mousseline stof. Of een fijne gebreide katoenen trui met een brede streep in mint en groen. Ook zijn er veel neutrale kleuren in deze zomercollectie: zand, licht vanille en roest. De denim uit deze collectie is stoer afgewassen. Bekijk hier de foto’s van de verschillende Z8 mini kledingstukken.

 

De Z8 mini meisjes gaan dit voorjaar gekleed in een mousseline stof uitgevoerde jumpsuit. Deze tippen we echt hoor; misschien is dit wel het leukste peutermeidenpak van dit kindermodeseizoen :) Ook het lichtroze korte jasje met pofmouwtjes is echt geweldig. Ook het zandkleurige in mousseline stof uitgevoerde gilet is heel cute. Dit draagt je (klein)dochter leuk over eigenlijk elk shirtje uit de Z8 minimeidencollectie.

Op de Z8 mini/kids collectie voorjaar 2024 moeten we nog even wachten. Deze komt half februari 2024 online en in de winkel. Wel is er met een leuke meiden kledingset van Z8 een heerlijk voorproefje voor die tijd te verwachten. Op vrijdag 9 februari is de Z8 sweater Babs Cherry Blossom en de gebloemde flared broek Gabi in Sandy Beach bij Piraten en Prinsessen verkrijgbaar in de maten 110 tot en met 140. Deze set is een pre spring limited edition van Z8.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment

Nieuwsbrief

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €49,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »