Menu
EUR
Feetje Premium Summer pyjama's

Feetje Premium Summer pyjama's

Door: Piraten en Prinsessen Reacties: 0

Het is alweer bijna weer zover. Er komt weer een prachtige nieuwe collectie van ons favoriete babymerk Feetje aan. En dit keer is het een Premium Summer collectie. Deze toffe Feetje collectie bestaat uit pyjama’s van Feetje in een Limited Edition. Hoewel zijn dit eigenlijk wel pyjama’s? Het zijn eerder zomerpakjes.

 

De Premium Summer editie van Feetje bestaat uit vier originele dessins. Een lichtroze Feetje pakje met een print van aardbeien, een met perzik kleurig pakje met bloemetjes, een zandkleurig pakje van Feetje met walvissen en een lichtblauw pyjamapakje met krokodillen. Superleuk zij al deze kinderpyjama’s. De Premium Summerlijn van Feetje bestaat uit een tweedelig pakje gemaakt van katoen met een fijne ribstructuur. De stof heeft een goede stretch.

De pyjamaatjes van Feetje zijn verpakt in een mooi kartonnen cadeaudoosje. Deze fijne pyjama’s uit de Premium Summer collectie zijn een goed zomercadeautje. Doe deze pyjama bijvoorbeeld cadeau aan je (klein)kind of je neefje of nichtje als ze op zomervakantie gaan. Eigenlijk zijn de Feetje pyjama’s zo mooi dat je ze ook bij je kind aan kunt doen als pakje naar het strand of je kinderen dragen deze leuke sets op de camping of op een luie zondagochtend als ze in huis of in de tuin spelen.

Wil jij een mooie Feetje pyjama uit deze Premium lijn bestellen? Dat kan vanaf zaterdag 20 mei aanstaande. Bestel deze Feetje pyjamaatjes online bij Piraten en Prinsessen of kom langs in de winkel in Heemskerk. Het is niet toegestaan door Feetje voor alle verkooppunten van Feetje om de pyjama’s vooraf te reserveren. Zorg dus dat je erbij bent op zaterdag 20 mei 2023 om deze leuke pyjama bij Piraten en Prinsessen te scoren. We zien je graag in onze baby en kinderwinkel in Heemskerk om je te adviseren.

Deze Feetje pyjama’s zijn verkrijgbaar vanaf maat 56 tot en met maat 140

.

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment

Nieuwsbrief

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €49,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!