Menu
EUR
Feetje Wild Flowers, Let's Sail, The Getaway en Cameleon

Feetje Wild Flowers, Let's Sail, The Getaway en Cameleon

Door: Piraten en Prinsessen Reacties: 0

Feetje brengt dit voorjaar de babykledingcollectie in delen (drops) in de winkels. In februari is het babymeisjeskleding thema Wild Flowers aan de beurt. Deze leuke Feetje meisjeskleertjes zijn er in maat 56-86. Alles is met elkaar te combineren. Een bloemetje dat echt stoer is en dan ook nog de mooie kleuren uit deze baby/peutermeisjes collectie: warm roze, perzik en wit. In deze Wild Flowers collectie zie je dat alles onderling gemixt en gematcht kan worden. Lange (flared) broekjes voor een koudere voorjaarsdag, shortjes voor het mooie weer en shirtjes met lange en korte mouw. Kijk ook even naar het lieve zonnehoedje: dit Feetje Wild Flowers zonnehoedje is een van de leukste zonnehoedjes van deze zomer!. Ook is een gebloemd haarbandje van Wild Flowers. 

Let's Sail is toch ook een van onze favoriete peuterjongens kledingcollecties.. Vooral het prachtige klassieke lichtblauw en de zandkleur met daarop de allover zeilbootjes printjes zijn zoooo schattig. Je baby in een huispak: heerlijk comfortabel en stoer om te zien. In deze babykledingcolletie voor babyjongens zie je ook leuke T-shirts geinspireerd op zeilen en bijpassende shorts. 

Een tegenhanger van Let's Sail is de Cameleon collectie: stoere kleuren: wit, antracite, bruin en beige. Ook deze stoere jongenskleding van Feetje is er in de maten 56-86 net als de Let's Sail collectie.

En dan is er nog het gedurfde paars voor jongens in de gaven boys collectie The Getaway. Deze levering is een verkleining van het Sturdy The Getaway thema. Dus nu is twinnen met bijvoorbeeld je kleine babybroertje of je babyneefje mogelijk. Leuk voor een familyfotoshoot. De The Getaway Feetje collectie is er in de maten 56-86. Durf jij marineblauw, camel, wit en paars te combineren? Wij zeggen: doen!

Je shopt de Feetje collecties in de winkel van Piraten en Prinsessen in Heemskerk. Vanaf donderdag 8 februari staan deze Feetje collecties ook online en kunnen besteld worden en verzonden. (klik en haal op is ook mogelijk)

Zie je het zonnetje al? Zo af en toe lijkt het al voorjaar! Zie je het voor je, lekker naar buiten dit voorjaar en zomer, samen met je baby? Deze zomer heeft jouw kleintje weer een nieuwe, grotere babymaat: tijd om de leukste stijlen babykleertjes nu in te slaan. En oh oh oh wat is Feetje weer tof!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment

Nieuwsbrief

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €49,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »