Menu
EUR
Heel veel zomerse tops binnen

Heel veel zomerse tops binnen

Door: Piraten en Prinsessen Reacties: 0

Winkelier, ‘filmpjesmaker’ en storyteller ineen

Attentie, attentie: er zijn weer superveel ‘verse’ kindershirts gearriveerd in onze stenen winkel in Heemskerk. Heb je er al een paar gezien in onze reel of in de stories op insta? Voor het geval je het gemist hebt: gisteren ook nog een filmpje opgenomen om jullie de T-shirts met de Giraffe en de Leeuw te laten zien! Nu tussen de bedrijven door ook even voor jullie opschrijven (bloggen hoe modern) dat er nog veel meer kindershirts in de winkel zijn binnengekomen! Dus: zie jullie graag in de stenen winkel. Want hoe tof zijn deze Name it T-shirts uit het jungle/dierenthema!! De boodschap van deze blog is inderdaad dat we in de winkel heel veel coole tops hebben binnengekregen, oftewel Tshirts, blouses, mouwloze shirts: bovenstukken voor baby’s en kinderen van 0 – 8 jaar. Neem jij alvast online een kijkje op onze webshop onder het kopje tops? Gewoon doen: een nieuw shirtje frist de garderobe van jouw kids helemaal op. Als je kinder T-shirts bij Piraten en Prinsessen bestelt, dan wordt je order dezelfde dag verstuurd, of kies voor klik en haal op in de winkel in Heemskerk.

Meestal worden de tops die je voor je kinderen voor de zomer koopt het meest gedragen van alle kinderkleding die je aangeschaft: van april tot eind oktober heb je wat aan een kindershirt met een mouwtje. De mouwloze baby en kindertops haal je in huis voor de echt warme maanden die er ook alweer snel aankomen. En dan de kwaliteit: de meeste tops zijn gemaakt van (biologisch) katoen en hebben voor de stretch een beetje elasthan, waardoor de tops heerlijk zitten en mooi blijven. Ken jij het hippe Deense merk The New al? Deze kinder T-shirts zijn ook zo cool: vooral een topaanvulling in de collectie voor de jongens. Leuke jongens T-shirts vind je vast als je bij dit hippe merk shopt op piratenenprinsessen.nl

Gezellig als je met je kids komt passen in de winkel: we zien jullie graag in het centrum van Heemskerk voor Name it, Sturdy, The New, ONLY, Jubel ea.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment

Nieuwsbrief

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €49,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!