Menu
EUR
Op de Schoolfoto

Op de Schoolfoto

Door: Piraten en Prinsessen Reacties: 0

Ineens ontvang je het bericht: de schoolfotograaf is er deze week. En dan denk je oh, wat doe ik mijn kind aan? In de winkel ontmoeten we vaak moeders die nog even een leuk shirt of een jurkje komen halen voor de schoolfoto. Waar let je eigenlijk op? Zoek je iets tijdloos? Mag de kinderkleding iets netter dan normaal zijn? Meestal horen we dan ja graag! Voor de schoolfoto wil je toch een echt mooie outfit. Of juist: een kinderoutfit die je kind altijd draagt maar dan een nieuwere, iets nettere en ook een beter passende versie. In de kinderkledingwinkel in Heemskerk adviseren we je graag. Zo is er regelmatig de vraag of we een outfit voor een broer en zusje met elkaar kunnen matchen. De uitdaging in de styling is dan dat het juist niet helemaal 100% matcht, maar een link samen heeft. Dat maakt echt totaalplaatje origineel. Kies dus kinderkleding die bij elkaar past en een verrassende, spannende combinatie laat zien.

Een kleine anekdote: enkele jaren geleden gingen mijn eigen kinderen met z’n drieën op de schoolfoto: twee zussen en het jongere broertje. De meiden hadden een voorjaarsjurkje aan met bijpassende bolero. De schoolfoto werd genomen in het vroege voorjaar dus het was eigenlijk nog net een beetje te koud voor zomerkleding. De jongste had een denim overhemdje aan en daarover heen als jas een dik, zwart buitenvest. Dit vest was dus eigenlijk echt alleen bedoeld als jas. Toen de foto genomen werd had niemand op school eraan gedacht het zwarte vest bij de jongste uit te doen. Het buitenvest was tot bovenaan de kin dichtgeritst en op de schouders waren kleine stofjes te zien. De foto werd genomen en afgedrukt. De voorbereiding van de schoolfoto was perfect. De foto zelf is te grappig: twee meiden helemaal netjes met een jongetje in een gek zittend zwart vest… Uiteindelijk is dit onze favoriete schoolfoto.

Het allerleukste is als we je kunnen helpen met het mixen van stijlen en dat je een mooi geheel hebt. Wil je je laten adviseren? Je bent van harte welkom met je kinderen aan de Ruysdaelstraat in Heemskerk. Als laatste de tip: kies voor de schoolfoto vooral neutrale kleuren (geen heftige dessins, teksten of prints) die zullen tijdloos zijn en superleuk staan op de schoolfoto.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment

Nieuwsbrief

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €49,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »