Menu
EUR
Pokémon, uhh Pikachu op mijn shirt graag

Pokémon, uhh Pikachu op mijn shirt graag

Door: Piraten en Prinsessen Reacties: 0

Pokémon, uhh Pikachu op mijn shirt graag

Een weetje:

Wisten jullie dat Pokémon een afkorting is? Ja Pokémon is de afkorting van Pocket Monsters. Dit is de oorspronkelijke titel van het Japanse spel dat in 1995 op de markt werd gebracht voor de Game Boy. 1995 dat is best een tijdje terug, Pokémon is al ruim een kwart eeuw enorm populair. Wereldwijd, en zeker ook in Nederland.

De niet echt bestaande karakters in dit Pokémon spel heten "Pokémon", die kun je vangen en trainen.  Als je de Pokémon traint dan kunnen ze elkaar bevechten in het spel. Jaren later, vandaag de dag, is Pokémon zo populair dat er nu een tv serie is, knuffels zijn, magazines, anime, tv- series, manga-strips, ruilkaartenspellen en ook: Pokémon kleding….

Een van de meest populaire karakters uit Pokémon is Pikachu. Dit is een van de meest tot verbeelding sprekende Pokémon karakters. In de winkel merken we dat veel kindjes dit een grappig ‘aaibaar’ en tegelijkertijd stoer figuurtje vinden. En wat is er leuker als je dit heerlijke vriendje als het ware ‘meeneemt’ op de voorkant van je shirt.

Pikachu is zeker de meest bekende van de 1010 Pokémon uit de populaire gelijknamige animeserie, alsook de computer- en kaartspellen. Zijn nummer in de Pokédex is 25. Hij ziet eruit als een gele muis met konijnenoren, heeft heerlijk rode wangetjes en een staartje in de vorm van een bliksemschicht. De naam Pikachu stamt van "pika" en "chu”.

Een van onze favoriete kinderkledingmerken, Name it, is een samenwerking aangegaan met Pokémon. Dat betekent dat Name it de Pokémon karakters, waaronder de coole en populaire Pikachu, kan afbeelden op kinderkleding. Deze zogenaamde licentie Pokémon kinderkleding vind je regelmatig terug in het assortiment van Piraten en Prinsessen. Meestal is de Pokémon kinderkleding verkrijgbaar in de maatboog 116 tot en met 152. Voor kinderen van zes tot en met twaalf jaar oud. Op dit moment is er een Pokémon cap, een Pokémon pyjamaset (met een grote afbeelding van Pikachu) en verschillende Pokémon jongens T-shirts. In het najaar komen er weer Pokémon sweaters en Pokémon hoodies op voorraad. In het voorjaar van 2024 brengt Name it ook een supercool zwemshort uit met de afbeelding van Pikachu.

In de winkel zien we de kindjes vaak stuiteren van geluk als ze de Pokémon kinderkleding zien. De moeders en oma’s zijn in eerste instantie wat terughoudender. Maar ja, het is wel een Pokémon afgebeeld op een Name it shirt. En de meeste ouders kennen de geweldige kwaliteit van Name it wel, en dat geeft vaak de doorslag. Heldere kleuren, goede pasvorm en een coole Pokémon print. Daar wordt toch elk kind en ouder blij van? Kijk hier welke Pokémon kleding voor kinderen er op dit moment in de collectie te vinden zijn. Veel shop plezier!

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment

Nieuwsbrief

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €49,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »