Menu
EUR
Wat draagt  mijn kind op zijn verjaardag?

Wat draagt mijn kind op zijn verjaardag?

Door: Piraten en Prinsessen Reacties: 0

Welke verjaardags-kleren draagt je kind in de herfst?

Als je dochter of zoon jarig is in het najaar dan ben je misschien nu al aan het oriënteren op een leuke verjaardagsoutfit.Voor de meiden is deze herfst het gilet helemaal hip. Dit mouwloze vest dragen de meiden over een jurk of over een longsleeve. Jubel heeft twee gilets met teddybont in de collectie. Z8 mini/kids heeft een gilet in de collectie dat omkeerbaar is. Aan de ene kant is het nepsuede en aan de andere kant een zachte teddy stof. B.Nosy brengt ook een fake suede gilet in nougat kleur en ook voor meisjes is er een hip chocolade bruin gilet met en prachtige opstaande teddy kraag. De meeste meiden gaan voor een glitter rokje of voor een leuke jurk als ze het kinderfeestje vieren. Op de koudere dagen draag je het gilet er overheen. Daarna is het handig voor school, het past beter onder een winterjas dan een dikke trui of een vest. Heb jij al een -verjaardags-gilet voor je dochter?

Deze herfst zijn er veel coole sweatpants voor jongens. Hier wat tips voor de jarige job die er feestelijk uit wil zien. Combineer bijvoorbeeld de He Ho Dino blokjes broek met een Sturdy longsleeve of later in het najaar met een warme Hoodie. Of gaat jouw zoon in een prachtige Z8 overhemd dat hij draagt op een petrol blauwe sweatpant? Er zijn veel leuke combinaties te maken. Ook is de cargo (sweat)pant voor jongens helemaal de trend. Wat doet jouw zoon met zijn verjaardag? Een overhemd net als papa? Name it kids heeft een heel mooi overhemd voor jongens in de najaarscollectie. Deze is er in het armygroen of in het nougat. De maten van het overhemd gaan van 116 tot en met maat 152. Wil jij advies over een leuke verjaardagoutfit voor jouw (klein)kind? Kom gezellig langs in de winkel in Heemskerk. Of stuur een DM via instagram.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment

Nieuwsbrief

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €49,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »