Petit Bateau

Toon 1 - 24 van 65
More filters

Petit Bateau is een klassieker : dit prachtige baby en kindermode merk bestaat al meer dan 100 jaar. Piraten en Prinsessen is dan ook trots om official dealer te zijn van dit Franse kwaliteitsmerk. Ken jij Petit Bateau? De rompers zijn van prachtige kwaliteit. Ook de babypakken en pyjama's zijn prachtig. Bestel Petit Bateau hier online, of kom naar de winkel om de collectie te bekijken. 

Petit Bateau babykleding

Weet je dat heel veel mensen Petit Bateau rompertjes of babypakjes eigenlijk nog kennen van de tijd dat hun kinderen nog klein waren? Er zijn zoveel leuke verhalen en eerste herinneringen te vertellen als je denkt aan een baby in het eerste pakje of romper.

Kleding van dit populaire baby kledingmerk gaat uit van Vrijheid, Kwaliteit en Duurzaamheid, deze kernwoorden passen heel goed bij de kinderkleding winkel van Piraten en Prinsessen uit Heemskerk. De inspiratie wordt door Petit Bateau gevonden bij de kinderen, deze zitten nooit stil dus blijft het kinderkledingmerk innoveren en uitvinden om kleding te maken die de kinderen bewegingsvrijheid geeft en het leven van de ouders net weer wat makkelijker maakt!

Petit Bateau Van top tot teen

Babymutsje

Het fluweelzachte mutsje voor de pasgeborene is warm en comfortabel. Voor het mutsje zijn de volgende maten beschikbaar: Hoofdomtrek: 1m: 36 cm/3m: 40 cm/6m: 43,5 cm/12m: 45,8 cm. Uiteraard voldoet het materiaal aan het Oeko-Tex standaard 100 kwaliteitslabel dat de huidvriendelijkheid bevordert. De verwerkte katoen is afkomstig uit de biologische landbouw, deze staat garant voor milieuvriendelijk gebruik van de grond, zonder GGO en pesticiden. Met de keuze voor dit kledingstuk steun je Petit Bateau bij het beschermen van het milieu

Babybody / Omslagbody

DE OMSLAGBODY IS PERFECT VOOR PASGEBORENEN, DANKZIJ DE WIJDE OPENING.

Een set bestaat uit 3 omslagbody’s met korte mouwen van ribstof, het karakteristieke materiaal van Petit Bateau. Aan de voorzijde en tussen de beentjes is voorzien in veilige drukknoopsluitingen. Ook deze rompers voldoen uiteraard aan het label STANDAARD 100 by OEKO-TEX ®, CQ 746/3, IFTH, dat respect voor de huid garandeert.

Baby sokjes

Een set van 3 paar warme en comfortabele gebreide babysokjes geven dat warme gevoel. De sokjes zijn voorzien van Elastaan en blijven niet alleen mooi maar blijven ook goed aan de voetjes van de baby zitten. Het Petit Bateaustempel staat steevast aan de onderkant van de voet.

De sokjes bestaan voor 92% uit katoen, 7% uit Polyamide en voor 1% uit Elastaan.