Menu
EUR
De Week van de Stenen Winkel 2024

De Week van de Stenen Winkel 2024

Door: Piraten en Prinsessen Reacties: 0

De Week van De Stenen Winkel 2024. Vanaf maandag 13 mei tot en met zaterdag 18 mei wordt landelijk de Week van de Stenen Winkel georganiseerd. Hiermee worden alle Stenen winkels in Nederland in het zonnetje gezet. Ook Piraten en Prinsessen doet voor de derde keer mee aan dit fenomeen. Al sinds 2004 bestaat de Stenen winkel in baby- en kinderkleding in het centrum van Heemskerk. Heemskerk staat in de regio natuurlijk bekend als een gezellig dorp waar je nog een divers aanbod aan zelfstandige winkels hebt, naast de bekende ketens.

Om de winkel de hele week open te houden is het van belang dat er bezoekers blijven komen die ook echt winkelen bij de winkels in de dorpskern. De Week van de Stenen Winkel is een event om te laten zien hoe gezellig en mooi het is om echt contact te maken met klanten. Om klanten te bereiken is Piraten en Prinsessen o.a. actief op Facebook en Instagram en is het mogelijk om je via de nieuwsbrief wekelijks via een direct mail te laten informeren over nieuwe kinderkleding In de winkel horen we regelmatig van bezoekers ‘ik heb dit online’ gezien, heb je dat? Vaak lukt het om met een passend advies een fantastisch outfitje voor de baby of het kindje te vinden. Toch horen we soms: Oh heb je dat niet? Dan bestel ik het wel online… Oehh heel jammer: de stenen winkels blijven allemaal voortbestaan als de mensen daar ook echt regelmatig blijven winkelen :) 

Het assortiment baby- en kinderkleding van Piraten en Prinsessen in de fysieke winkel is bedoeld voor verjaardag, een gelegenheid of kan prima als cadeautje voor bijvoorbeeld een babyshower, een kraamfeest of als geboortecadeautje. Piraten en Prinsessen gelooft in de kracht van het persoonlijk contact, het in het echt zien en voelen van de soort stof, de kleur en de pasvorm. Het mooi inpakken van het cadeautje is een van onze passies. Om te vieren dat Piraten al ruim 20 jaar bestaat als Stenen Winkel, zullen we tijdens de week van de Stenen Winkel 3 pakketten verloten onder de klanten van de winkel. Extra leuk als je tijdens deze week bij Piraten shopt. Het gaat om de verloting van:

  1. een Bibs Pakket (tote bag en 2-pack naar keuze)
  2. een Little Dutch pakket (zwembroek en schepnet of babyzwemband)
  3. of het Korte Broek Pakket (korte broek met cadeaubon)

Kom naar de winkel aan de Ruysdaelstraat 29 in Heemskerk voor meer informatie of volg @PiratenenPrinsessen op instagram of facebook.

Zie jullie ALLEMAAL graag, hahaha, X Team Piraten en Prinsessen


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment

Nieuwsbrief

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €49,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »