Menu
EUR
Geboorte cadeautjes tips

Geboorte cadeautjes tips

Door: Piraten en Prinsessen Reacties: 0

Geboortecadeautjes

Hoera een baby! De baby is geboren en je hebt een prachtig geboortekaartje ontvangen. Tijd om op kraambezoek te gaan. Ben jij van plan binnenkort een nieuw babynichtje, een babybuurjongetje of het baby’tje van je favoriete collega voor het eerst te zien? Hier een aantal tips voor een echt geweldig babycadeautje. Voor een eerste kindje is een overslagromper een goed idee. Deze rompers hebben een schuine drukknoopsluiting aan de voorkant waardoor het aankleden van een kleine baby heel makkelijk te doen is. Voor babyboys en babygirls zijn er hele leuke met een klassieke touch van het merk Petit Bateau uit Frankrijk. Dit is echt een klassieker hoor, deze rompers zijn zo mooi van kwaliteit dat het deze bij verschillende baby’s nog gebruikt kunnen worden. Ook is een leuk setje babykleding fijn om te geven. Denk er wel aan dat de meeste babykleding cadeau wordt gegeven in maat 62. Handig om een maat groter (4 – 6 maanden) of juist een kleinere maat, bijvoorbeeld maat 56 (vanaf 1 maand oud) cadeau te doen.

Is het een tweede of derde kind? En heeft de baby al veel babykleertjes? Dan zijn er genoeg leuke baby Gifts over hoor. Op dit moment is de berenrammelaar van Jollein onze favoriet. Voor nog geen tientje heb je een superschattig beertje in een neutrale kleur. Dit rammelaartje is heerlijk zacht en geeft een klein geluidje als de baby ermee speelt. Geschikt voor baby’s vanaf drie maanden oud.

Ook zijn de baby speelballen (6 in een verpakking) een leuk en origineel idee.

Oh ja, als de baby een broertje of zusje heeft, dan is het ook een goed idee om een klein extra cadeautje mee te nemen. In de babywinkel in Heemskerk zijn de puzzels geschikt vanaf 2 jaar (dino, zeemeermin of unicorn) een heel leuk cadeautje. Ook zijn leuke speldjes voor in het jaar of Piraten of Ridder stickers een leuk cadeautje voor de ‘grote zus’  of de ‘grote broer’.

Bestel je online babycadeautjes, dan is het mogelijk om geboortecadeautjes verpakt in echt leuk cadeaupapier thuisgestuurd te krijgen. Kies het design van het cadeaupapier in de checkout van je bestelling.

Als je geboortje cadeautjes shopt in de babywinkel in Heemskerk dan worden ze met liefde voor je verpakt!

We zien je graag!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment

Nieuwsbrief

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €49,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »