Menu
EUR
Gone Surfing met Sturdy boys

Gone Surfing met Sturdy boys

Door: Piraten en Prinsessen Reacties: 0

Combineer jij wel eens neon geel met fris lichtblauw? Sturdy doet dit zo goed; echt verrassend leuke kleurencombinaties vind je in het thema Gone Surfing voor jongens van 1,5 tot 9 jaar.

Sturdy (betekent stoer) is een jongensmerk dat loopt vanaf maat 92 tot en met maat 140. Met deze drop 2 waan je je in een stoer Surfoord, je kunt zo naar het strand in deze coole stijlen voor jongens. Neongeel dus met lichtblauw en wit. En wat dacht je van wit met fris groen. Je weet wel het groen uit de Italiaanse vlag. Zo cool dit. En natuurlijk combineer je de neon gele shirts ook op de groen shorts van Sturdy.

Het ensemble of het setje in het Nederlands gezegd is ook geweldig.

Combineer het Hawaii overhemd met groene zomerse surf flowers op het short met dezelfde print. Dat is een set on trend: print op print. In dit geval Hawaii print op Hawaii print. Zo cool. En het mooie is dat de items los weer superleuk met andere stijlen zijn te combineren. Zo kan het bloemenoverhemd op een stoere denim, en draag je op het short een neon-geel shirt, een shirt met kleurverloop of op een frisse ochtend de leuke lichtblauwe sturdy sweater.

Ben jij net als ons al als een blok gevallen voor deze coole surf dude kleding voor jouw (klein)zoon?!

Shop deze toffe Gone Surfing collectie van Sturdy vanaf eind februari online bij Piraten en Prinsessen. Als je een vraag hebt over de maat, stuur een dm op instagram of mail naar [email protected]. Bellen kan ook overdag op 0251 - 259283. Ook ben je van harte welkom op de jongensafdeling in de winkel bij Piraten en Prinsessen in Heemskerk. We zien jullie graag, Liefs, team Piraten en Prinsessen


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment

Nieuwsbrief

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €49,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »