Menu
EUR
Met Jubel en Sturdy is het al bijna voorjaar!

Met Jubel en Sturdy is het al bijna voorjaar!

Door: Piraten en Prinsessen Reacties: 0

Sturdy brengt met het thema The Getaway de eerste voorjaarscollectie uit. Deze jongenskleding geeft meteen een glimlach op je gezicht! Deze stoere jongenskleding sluit helemaal aan bij de fantasie van kleine jongens: de sweater, de korte broek en het t-shirt zijn voorzien van een stoere krabbenprint. Je zal er maar opkomen! Zo tof. De jongenssweater van Sturdy is in gewaagd lila met blauwe krabben, net als de te leuke sweatbermuda. Het shirt met krabben is wit met heel veel blauwe krabben erop. Mocht je dit wat te vinden, dat is het mogelijk om een van de erecatchers uit The Getaway af te stijlen met wat subtielere stijlen. Dit zijn bijvoorbeeld de marineblauwe bermuda, uitgevoerd in tricot. Of de jeansachtige sweatpant in blauw. De omkeerbare jongensbodywarmer is aan de ene kant blauw en aan de andere kant camelkleurig teddy. Dit is ook echt een topper voor het voorjaar.

 

Jubel is het zusje van Sturdy en brengt in drop 1 hele frisse en ook weer gewaagde kleuren. Denk aan een voorjaarscollectie kleding voor meisjes geïnspireerd op tropisch fruit & papegaaien! De kleuren zijn rose, zand, marine en glimmend champagne. We tippen vooral het 'gouden' bomberjasje, het goudkleurige paillettenrokje dat mooi combineert met het blauwe Jubel shirtje. En natuurlijk het rose tulle rokje. Ook het jumpsuit (met lange broek) in een marineblauwe/rose/witte fantasie print is weer top. En het knappe van deze eerste Jubel collectie van 2024 is dat alle items leuk zijn voor zowel meiden van 2 als van 10 jaar oud. Dus heerlijk dat wordt heerlijk winnen voor twee zussen, vriendinnetjes of nichtjes. Kijk even bij het merk Jubel of jouw favoriete stijl nog op voorraad is. Twijfel je over de maat? Met plezier meten we overdag de maten voor je op! Stuur ons dan een mail op [email protected]. Is jouw maat al uitverkocht? We kunnen proberen om je favoriete stijl na te bestellen. Stuur ons gerust een berichtje. 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment

Nieuwsbrief

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €49,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »