Menu
EUR
Een ei hoort erbij actie

Een ei hoort erbij actie

Door: Piraten en Prinsessen Reacties: 0

De bollen staan op springen en zijn klaar om hun mooie kleuren weer aan iedereen te laten zien. Met kinderkleding is het eigenlijk hetzelfde! En, heerlijk de Paasdagen komen er alweer bijna aan. Tijd voor een nieuwe kleurrijke lente-outfit voor jouw baby of kindje.  En om in de Paasstemming te komen heeft Piraten en Prinsessen een toffe actie voor jou en je kind(je) in de winkel. Wil jij dat jouw kind op z’n Paasbest gekleed gaat? Of ben je toe aan de eerste zomerkinderkleding voor de naderende meivakantie? Kom dan gezellig kinderkleding passen bij Piraten en Prinsessen in de winkel.

Naar de Paas toe willen we de kindjes die in de winkel komen passen en een aankoop doen een leuke ervaring geven met de actie*; ‘een ei hoort erbij’!

Een ei hoort erbij actie

Deze actie betekent dat kleine klanten -die zelf meegaan naar de winkel aan de Ruysdaelstraat 29 in Heemskerk- bij aankoop bij Piraten en Prinsessen een ei ontvangen als cadeau. Als je op je Paasbest wilt zijn dan mag je Paassetjes passen bij Piraten en Prinsessen en ontvang je bij aankoop* van een kinderkledingsetje een ei als verrassing!

Misschien denk je nu: online shoppen of toch naar de winkel gaan? In deze drukke tijden kiezen veel klanten ervoor om makkelijk online de kinderkleding te kopen. Piraten en Prinsessen streeft ernaar om de online-ervaring zo te laten zijn dat er dezelfde zorg en kwaliteit wordt geboden, bijvoorbeeld door alle cadeautjes die online besteld worden heel mooi te verpakken. Een positieve online-ervaring is fijn, net zoals een fijne winkelervaring voor de ouders en kinderen. Als je komt passen -weet je meteen of de kleuren staan en of het goed zit- en je doet je (klein)kind een extra plezier, want bij een aankoop ontvang je als cadeau een leuk verrassings-ei. Zo shop je met lol bij Piraten en Prinsessen in Heemskerk.

*Paasactie ‘een ei hoort erbij’ is vanaf maandag 3 april tot en met zaterdag 8 april zolang de voorraad strekt. Elk kind va. 3 jaar tot en met 12 jaar dat zelf meekomt naar de winkel ontvangt 1 ei cadeau bij een aankoop va. 45,-. Zie actievoorwaarden in de winkel.

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment

Nieuwsbrief

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €49,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »