Menu
EUR
Piraten en Prinsessen bestaat zaterdag 27 januari 20 jaar

Piraten en Prinsessen bestaat zaterdag 27 januari 20 jaar

Door: Piraten en Prinsessen Reacties: 0

“Ik las op internet dat jullie ook cadeaupakketten maken van baby’s en dacht toen, ik ga even langs.”

Of: “ik ben heel Amstelveen door geweest voor een setje voor haar verjaardag en wat denk je: niks gekocht, kom ik hierbinnen en natuurlijk, weer geslaagd”

“Jullie pakken het altijd zo leuk in”. Of “Wat goed dat je mijn naam weet”.

Dit zijn wat quotes van klanten die we de afgelopen week hebben gehoord. En eigenlijk vat dit goed samen hoe ontzettend fijn en waardevol het is om al (bijna) 20 jaar een stenen kinderwinkel te zijn. Jaja aanstaande zaterdag 27 januari 2024 is het zover: dan zijn de deuren van Piraten en Prinsessen al 20 jaar geopend :)

Hoe vat je twintig jaar samen? De woorden WOW (20 jaar!) en HOERA schieten te binnen. Wow want 20 jaar een kinderwinkel open is heel veel dagen en uren. Ruim 6000 dagen en 48.000 uur ervaring met babykleding en kinderkleding. WOW. En ja: HOERA!

In het eerste jaar alleen gestart met Rianne de zaterdaghulp. Als we iets verkochten dat we echt kwijt wilden raken, riepen we HOERA (die kan je maar kwijt zijn haha). Want in het eerste jaar zaten er nog behoorlijk wat missers in de collectie. Het leuke is ook dat we in al die twintig jaar nog steeds met elkaar overleggen over het concept Piraten en Prinsessen Rianne en ondergetekende. Hoe mooi dat deze vriendschap is ontstaan uit Piraten en Prinsessen. Na Rianne zijn er heel veel andere ‘zaterdaggirls’ en parttime studentes werkzaam en werkzaam geweest bij Piraten. Ontzettend leuk dat een aantal van deze meiden nu zelf moeder zijn en klant zijn van de winkel. Opvallend dat veel van deze meiden jongensmoeders zijn. Met het huidige team Lotte, Isabeau en Roos dragen we er zorg voor dat Piraten zes dagen per week geopend is voor al jullie leuke babycadeautjes, babykleding en kinderkleding.

Aanstaande zaterdag is er een ontzettend leuk feestje in de winkel dat we heel graag met jullie vieren. Hou vooral de socials in de gaten en je mailbox voor meer informatie. Bij deze ben je uitgenodigd! Echt: deze party wil je niet missen. Nieuwsgierig? Nou okay dan: bij deze verklappen we jou als echte fan, een klein beetje wat je kunt verwachten. We geven zaterdag 27 januari 10 cadeaubonnen van 20,- van de winkel Piraten en Prinsessen GRATIS weg aan klanten (zie actievoorwaarden in de winkel) en zaterdag 27 januari is de dag dat we de clubcard 2024 uitgeven. Deze is goed voor een jaar lang korting in de winkel.

Verder zijn er nog 20 fan tas tische acties.

Noteer alvast in je agenda: zaterdag 27 januari naar Piraten en Prinsessen in Heemskerk, voor het feestje van het jaar!

De winkel is geopend vanaf 9 uur. Zie je heel graag!

Team Piraten en Prinsessen

Liefs, Saskya


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment

Nieuwsbrief

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €49,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »